O namaFirma "Tapetar Arsenijević" je počela sa radom 1990. god. Prvobitna naša delatnost je bila usmerena ka tapaciranju kućnog nameštaja, vremenom smo je proširili na uređivanje kafića, restorana, hotela, dečijih igraonica i ostalih ugostiteljskih objekata. U početku smo radili na lokalnom nivou, a danas smo traženi ne samo na teritoriji Srbije već i cele Evrope. Stručno osposobljen kadar će izaći u susret svim Vašim pa i najspecifičnijim zahtevima. Dugogodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti su garancija našeg kvaliteta.

Misija


Težimo da svojim proizvodima i uslugama, kao i svojim stilom poslovanja, prevaziđemo očekivanja naših kupaca i korisnika naših usluga i da kvalitetnim poslovanjem ostvarimo dugoročnu saradnju. Zato im nudimo proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, prilagođene njihovim potrebama i zahtevima. Kroz vec stecenu reputaciju dobrog poslodavca i biznis partnera, svojim radnicima obezbedjujemo odlicne uslove za rad i napredovanje, a sa svojim poslovnim partnerima ostvarujemo odnos maksimalnog poverenja i korektnosti u izvršavanju obaveza. Mi kažemo šta ćemo da uradimo i uradimo ono što smo rekli.

Vizija


Želimo da radimo sa našim partnerima i kupcima i da uz pomoć društvene zajednice unapređujemo naše proizvode i usluge, kao i način i stil svog poslovanja, a time da doprinesemo prosperitetu sredine u kojoj živimo. Verujemo u stalna poboljšanja i težimo da ponudimo kreativne proizvode i usluge. Cilj preduzeća je da kontinuirano razvija i unapređuje procese, proizvode i usluge imajući uvek u vidu zahteve kupaca i potrebe korisnika naših usluga.